Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Hertenfarm BoszenfaIn het kleine dorpje Bőszénfa, net buiten Kaposvár, kan je de hertenboerderij bezoeken. Deze grootste hertenfarm van Hongarij behoort toe tot het departement landschap- en wildbeheer van de universiteit van Kaposvár.

Het centrum is begonnen als een experimenteel programma, en nu is het een van de grootste reservaat in Midden-Europa. De 1300 hectare land biedt een habitat voor meer dan 1500 edelherten, 300 wilde zwijnen, 200 damherten, 150 muflon en ongeveer 50 reeën. Ze fokken ook gedomesticeerde dieren, zoals de Hongaarse grijze rund, Racka-schapen, varkens, paarden, ezels, geiten en waterbuffels.

De locatie is uniek in Hongarije, omdat ze in een gebied heel veel kunnen tonen zoals wildbeheer, teelt, bosbouw, jacht, verwerking van wild vlees en toerisme.
 
Je kan er een rondrit maken met paard en kar of met de traktor, er is de trofeezaal waar tal van geweien liggen en er is de weide met tamme dieren.

Bőszénfa ligt op ongeveer een uurtje rijden bij ons vandaan.

Meer info op hun website.

[flickr set=72157624609795360]