Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

palinka-proevenBij aankomst in onze B&B schenken wij onze gasten een glaasje palinka. Palinka is namelijk de sterke drank van Hongarije. Het is een vruchtenbrandewijn, die vooral gestookt wordt uit appels, pruimen, peren of abrikozen of van welke andere vruchten ook. De drank lijkt op jenever maar is sterker van smaak en heeft een hoger alcoholpercentage. 

Een bezoek aan een palinkahuis is zeker een aanrader!

Hongarije telt ruim zeshonderd stokerijen. Het bekroonde palinkahuis van Zimek ligt op slecht 30 kilometer van onze B&B.
Een bezoekje brengen aan deze stokerij, met een korte rondleiding en een woordje uitleg over het productieproces, en natuurlijk lekker proeven van de verschillende soorten, kunnen wij verzorgen voor onze gasten.

Een proeverij van 6 verschillende smaken, gedurende een uur, kost ongeveer 2500 Huf.Wil je wat langer genieten, dan is er nog de optie om er een drie uur durend bezoek van te maken, inclusief een maaltijd en een proeverij van 12 smaken, dan kan dat voor de prijs van 5500 Huf.