Dutch English French German Hungarian

Off road

Boek onze off-road trip en ontdek zo de echte schoonheid van het Hongaarse binnenland. Diverse formules zijn mogelijk, neem voor meer info dus even contact met ons op ...

Huisje Weltevree

5% korting bij boeking van ons vakantiehuisje, geschikt voor 6 personen. Het huisje is voorzien van de nodige moderne voorzieningen en ligt naast onze B&B.

Vroegboekkorting

Reserveer nu 4 of meer nachten in een van onze gastenkamers en je krijgt 10% korting. (niet cummuleerbaar met andere acties)

Kinderen gratis

Kinderen tot 8 jaar verblijven gratis* (*op de gastenkamer van de ouders).  

Ezelboerderij in ViszOp zo een 15 km van Andocs vandaan bevindt zich de enige ezelboerderij van Hongarije, in het kleine plaatsje Visz . In totaal zijn er ongeveer 20 dieren op de boerderij. Je kan er een ritje maken op de ezel voor 1000 forint per kwartier of in een kar achter de ezel en dan kost een ritje 500 forint per kwartier. De meeste dieren zijn tam en komen al snel naar je toe, dus je kan de dieren ook aaien. Verder is er een restaurant en een hotel ter plaatsen.

Een bezoekje aan deze ezelboerderij kan je makkelijk combineren met een bezoek aan een van de steden aan de zuidoever van het Balatonmeer.

[flickr set=72157624578869017]